Gratis Leren

Gebruik de tijd dat u werkloos bent nuttig. Met gratis cursussen kunt u uw vaardigheden uitbreiden.

Leren

Een ongelooflijk grote verzameling van gratis cursussen en trainingen. Van Mindfulness tot basiskennis computergebruik en website maken. En wie kan er geen cursus “Beter omgaan met je baas”gebruiken?

http://www.leren.nl/

Learnit

is een commercieel opleidingsinstituut. Op de site staan een paar korte cursussen. Ondermeer een basiscursus Excel 2007.

http://learnit.nl/gratiscursus/

Mooc

Massive Open Online Courses, complete gratis online opleidingen, is een nieuwe rage in de opleidingswereld. Letterlijk wereld want cursussen verschijnen in veel landen en talen. Er zijn ook Nederlandse opleidingen te vinden.

Via een zoekopracht in Google kunt u van alles vinden.Ik geef u enkele linkjes:

 MOOCs: Top 10 Sites for Free Education With Elite Universities ;

https://www.mooc-list.com/language/nederlands

https://www.moocademy.org/moocs/


Wikiwijs

Wikiwijs is een onuitputtelijke bron voor ieder die wil leren of lesgeven. Met één of twee goede zoektermen vindt u een keur aan leerstof.

Wikiwijs wordt in Nederland een plek op internet waar elke docent leermateriaal kan vinden, gebruiken en aanpassen, van basis- tot universitair onderwijs. Je kunt ook leermateriaal zelf ontwikkelen, bewaren en delen met collega’s. Op Wikiwijs kunnen docenten kennis over en ervaringen met open leermateriaal uitwisselen en zo nodig professionele ondersteuning vinden.

Onder de naam Wikiwijs wordt een geheel van digitale collecties, webapplicaties en functionaliteiten aangeboden op internet. Wikiwijs is een publiek en onafhankelijk platform voor en door docenten waarbij docenten zelf een betrokken zijn bij de ontwikkeling en de inhoud van het platform.

https://www.wikiwijs.nl/startpagina/

Schoone PC

Schoonepc.nl is al jaren mijn favoriet als ik computerproblemen heb. Ik heb hier veel geleerd. Op de site staan ook kleine cursussen en verwijzingen naar nuttige programma’s.

http://schoonepc.nl/index.html

Gratiscursus.be

Prachtige verzameling van computercursussen. Word, excel, outlook, powerpoint, Windows xp, Windows 7 maar ook Joomla en photoshop..

http://www.gratiscursus.be/

Ebooks voor professionals

En u wilt natuurlijk een proffesional worden!
kijk hier bij BOOKBOON.COM.
Het bedrijf verdient aan de advertenties in de boeken.
Registratie is noodzakelijk.
De keuze is ruim, maar het is niet altijd duidelijk waar iets staat.
Alles is gratis.

https://bookboon.com/nl/carriere-ebooks

Vergeet de openbare bibliotheek niet !