CV’s maken op internet

CV maken

EUROPASS

Europass biedt onder andere een Europees curriculum vitae (Europass cv) dat in heel Europa wordt gebruikt. Naast een  CV biedt Europass verschillende handige documenten. Bijvoorbeeld om uw kennis van talen, uw werkervaring en diploma’s in te zetten. Het EUROPASS CV kunt u ook uitstekend in Nederland gebruiken.
U kunt het CV downloaden in Word of PDF.

Wilt u meer weten over Europass? Kijk dan op www.europass.nl.

Canva

De gratis cv-bouwer van Canva maakt het makkelijk en snel om te solliciteren op je droombaan. Kies uit honderden gratis, professioneel ontworpen sjablonen en pas deze met een paar klikken aan. Ook als app voor uw tablet of telefoon. Link: https://www.canva.com/nl_nl/maken/cv/

Lifebrander, een op het lijf gemaakte CV

Lifebrander biedt veel ruimte om tot een goed CV te komen. U kunt bijvoorbeeld uw CV uit linked-in importeren, stap-voor-stap aanpassen, een lay-out kiezen en het resultaat als PDF of word-document downloaden of versturen. Neem na het maken van uw eerste CV vooral de tijd om de waardevolle tips te lezen. Lifebrander biedt ook betaalde diensten.
Klik hier voor de site.

CV Wizard

CV wizzard is een site waar u door het invullen van gegevens gemakkelijk een goed uitziend CV kunt maken. Aan de hand van enkele eenvoudige stappen schrijft u volledig gratis uw CV. Vervolgens kunt u deze direct downloaden in Word of PDF. Zo is uw curriculum vitae binnen enkele stappen af en kunt u met goed vertrouwen starten met de sollicitatie.
Door de eenvoud van de site kan iedereen gemakkelijk ene keurig CV maken.
U kunt het CV downloaden in Word of PDF 

Als u het CV in Word download, dan kunt het eventueel nog bewerken.

Op de site ook tips voor sollicitatiebrieven.

http://www.cvwizard.nl/